Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32809
Title: Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухні
Other Titles: Innovative development of gastronomic tourism in the context of authentic cuisine
Authors: Боратинський, Олег
Паска, Марія
Boratynskyi, Oleh
Paska, Mariia
Keywords: туристичний продукт
гастрономічний туризм
страва
автентична кухня
tourist product
gastronomic tourism
dish
authentic cuisine
Issue Date: 2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Боратинський О. Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухні / Олег Боратинський, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022.. - Вип. 26, т. 4. - С. 62.
Abstract: Отже, розвиток гастрономічного туризму з виокремленням страв автентичної кухні конкретного регіону України сприятиме підвищенню соціально-економічного потенціалу територіальної громади.Therefore, the development of gastronomic tourism with the emphasis on authentic dishes cuisine of a specific region of Ukraine will contribute to the increase of social and economic potential territorial community.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32809
ISSN: 1996-1448
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1299-2597-1-SM (1).pdf646.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.