Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32809
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБоратинський, Олег-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorBoratynskyi, Oleh-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2022-09-09T11:42:28Z-
dc.date.available2022-09-09T11:42:28Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБоратинський О. Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухні / Олег Боратинський, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022.. - Вип. 26, т. 4. - С. 62.uk_UA
dc.identifier.issn1996-1448-
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32809-
dc.description.abstractОтже, розвиток гастрономічного туризму з виокремленням страв автентичної кухні конкретного регіону України сприятиме підвищенню соціально-економічного потенціалу територіальної громади.Therefore, the development of gastronomic tourism with the emphasis on authentic dishes cuisine of a specific region of Ukraine will contribute to the increase of social and economic potential territorial community.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectтуристичний продуктuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectстраваuk_UA
dc.subjectавтентична кухняuk_UA
dc.subjecttourist productuk_UA
dc.subjectgastronomic tourismuk_UA
dc.subjectdishuk_UA
dc.subjectauthentic cuisineuk_UA
dc.titleІнноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухніuk_UA
dc.title.alternativeInnovative development of gastronomic tourism in the context of authentic cuisineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1299-2597-1-SM (1).pdf646.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.