Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32765
Title: Теорія і методика обраного виду спорту та спортивно-педагогічне вдосконалення (технічні та комплексні види спорту) : робоча програма навчальної дисципліни, галузі знань: 01 «Освіта/Педагогіка» для студентів спеціальності 017 «Фізична культура і спорт», освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр
Authors: Виноградський, Богдан
Грибовський, Ростислав
Vynohradskyi, Bohdan
Hrybovskyi, Rostyslav
Кафедра стрільби та технічних видів спорту
Keywords: теорія і методика обраного виду спорту
спортивно-педагогічне вдосконалення
технічні та комплексні види спорту
робоча програма
галузь знань: 01 «Освіта/Педагогіка»
спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
бакалавр
teoriia i metodyka obranoho vydu sportu
sportyvno-pedahohichne vdoskonalennia
tekhnichni ta kompleksni vydy sportu
robocha prohrama
haluz znan: 01 «Osvita/Pedahohika»
spetsialnist 017 «Fizychna kultura i sport»
bakalavr
кафедра стрільби та технічних видів спорту
kafedra strilby ta tekhnichnykh vydiv sportu
Issue Date: 2019
Citation: Теорія і методика обраного виду спорту та спортивно-педагогічне вдосконалення (технічні та комплексні види спорту) : робоча програма навчальної дисципліни для студентів першого курсу, галузі знань: 01 «Освіта/Педагогіка» для студентів спеціальності 017 «Фізична культура і спорт», освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр / Б. А. Виноградський, Р. В. Грибовський. - Львів, 2019. - 16 с.
Abstract: Робоча програма з дисципліни Теорія і методика обраного виду спорту та спортивно-педагогічне вдосконалення (технічні та комплексні види спорту): галузі знань: 01 «Освіта/Педагогіка» для студентів спеціальності 017 «Фізична культура і спорт», освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр. Програма рекомендована викладачам і студентам закладів вищої освіти, аспірантам і докторантам для використання у навчально-виховному процесі професійної підготовки майбутніх фахівців з фізичної культури та спорту.Robocha prohrama z dystsypliny Teoriia i metodyka obranoho vydu sportu ta sportyvno-pedahohichne vdoskonalennia (tekhnichni ta kompleksni vydy sportu): haluzi znan: 01 «Osvita/Pedahohika» dlia studentiv spetsialnosti 017 «Fizychna kultura i sport», osvitno-kvalifikatsiinoho rivnia bakalavr. Prohrama rekomendovana vykladacham i studentam zakladiv vyshchoi osvity, aspirantam i doktorantam dlia vykorystannia u navchalno-vykhovnomu protsesi profesiinoi pidhotovky maibutnikh fakhivtsiv z fizychnoi kultury ta sportu.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32765
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Виноградський Б. Робоча програма 1 курс.pdf905 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.