Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32672
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВоробець, М. М.-
dc.contributor.authorКондрачук, І. В.-
dc.contributor.authorVorobets, М. М.-
dc.contributor.authorKondrachuk, I. V., compilers-
dc.date.accessioned2022-07-14T07:31:05Z-
dc.date.available2022-07-14T07:31:05Z-
dc.date.issued2022-02-10-
dc.identifier.citationСтандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю : навч. посіб. / уклад. : Воробець М. М., Кондрачук І. В. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича, 2022. - 104 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32672-
dc.description.abstractУ посібнику викладено нормативно-правові, теоретичні, організаційні основи стандартизації, сертифікації, метрології та управління якістю. Розглянуто питання щодо діяльності стандартизації та сертифікації у сфері харчових технологій. The manual outlines the regulatory, theoretical, and organizational foundations of standardization, certification, metrology, and quality management. The issue of standardization and certification activities in the field of food technology was considered.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesнавчальні посібники;-
dc.subjectвиди стандартівuk_UA
dc.subjectзагальні поняттяuk_UA
dc.subjectсертифікаціяuk_UA
dc.subjectметрологіяuk_UA
dc.subjecttypes of standardsuk_UA
dc.subjectgeneral conceptsuk_UA
dc.subjectcertificationuk_UA
dc.subjectmetrologyuk_UA
dc.titleСтандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістюuk_UA
dc.title.alternativeStandardization, certification, metrology and quality managementuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Standart_2022.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.