Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32572
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Давидова, Ольга | - |
dc.contributor.author | Холявка, Володимир | - |
dc.contributor.author | Радзімовська, Ольга | - |
dc.contributor.author | Davydova, Olga | - |
dc.contributor.author | Kholyavka, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Radzimovska, Olga | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-30T08:43:48Z | - |
dc.date.available | 2022-06-30T08:43:48Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Давидова О. Особливості підготовки кваліфікованого персоналу для сфери обслуговування / Ольга Давидова, Володимир Холявка, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 365–367. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32572 | - |
dc.description.abstract | Готельно-ресторанний бізнес є головною складовою туристичної інфраструктури та індустрії гостинності, де надається комплекс послуг для туристів, формуються перспективи і передумови розвитку туризму та соціально-культурних послуг. Це посилює необхідність високої професійної підготовки кадрів для готельного і ресторанного сервісу, вирішення комплексу завдань із обслуговування відвідувачів та формування міцних конкурентних позицій підприємств. Високу позицію у розвитку підготовки фахівців із дотриманням усіх акредитаційних вимог здійснюють саме у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського. Hotel and restaurant business is the main component of the tourist infrastructure and hospitality industry, which provides a range of services for tourists, forming prospects and prerequisites for the development of tourism and socio-cultural services. This increases the need for high professional training for hotel and restaurant service, solving a set of tasks for customer service and the formation of strong competitive positions of enterprises. A high position in the development of training of specialists in compliance with all accreditation requirements is carried out at the Lviv State University of Physical Culture named after Ivan Boberskyу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | сфера обслуговування | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | sphere of service | uk_UA |
dc.subject | tourism | uk_UA |
dc.subject | hotel and restaurant case | uk_UA |
dc.title | Особливості підготовки кваліфікованого персоналу для сфери обслуговування | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of training qualified personnel for the service sector | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S3_115_365-367.pdf | 591.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.