Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32553
Title: | Сучасні особливості формування корпоративної культури на підприємствах індустрії гостинності |
Other Titles: | Modern features of formation of corporate culture at the enterprises of the hospitality industry |
Authors: | Гущіна, Мар’яна Гузар, Уляна Hushchina, Maryana Huzar, Ulyana |
Keywords: | корпоративна культура індустрія гостинності цінності corporate culture hospitality industry values |
Issue Date: | 19-May-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Гущіна М. Сучасні особливості формування корпоративної культури на підприємствах індустрії гостинності / Мар’яна Гущіна, Уляна Гузар // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 248–250. |
Series/Report no.: | наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Abstract: | Від рівня корпоративної культури персоналу залежить привабливість і перспективи формування капіталу готельно-ресторанних підприємств. Умови конкурентного середовища змушують підприємства готельно-ресторанного та туристичного бізнесу орієнтуватись на вимогливість клієнтів, враховувати високі світові стандарти якості послуг. The attractiveness and prospects of capital formation of hotel and restaurant enterprises depend on the level of corporate culture of the staff. Conditions of the competitive environment force the enterprises hotel and restaurant and tourism business to focus on customer requirements, take into account high world standards of service quality. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32553 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S2_76_248-250.pdf | 580.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.