Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32548
Title: | Впровадження нових страв делікатесної групи у закладах ресторанного господарства |
Other Titles: | Introduction of new dishes of the delicatessen group in restaurants |
Authors: | Фітель, Наталія Радзімовська, Ольга Fitel, Nataliya Radzimovska, Olga |
Keywords: | делікатеси дегустація меню ресторанне господарство delicacies tasting menu restaurant business |
Issue Date: | 19-May-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Фітель Н. Впровадження нових страв делікатесної групи у закладах ресторанного господарства / Наталія Фітель, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 209–210. |
Series/Report no.: | наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Abstract: | Проаналізовано меню фермерського господарства «Західний равлик», який пропонує широкий асортимент м’яса равлика, як готової продукції в харчових цілях. Меню ресторації «Tante Sophie», де відчувається справжня насолода для гурманів: равлики із класичними французькими соусами, відмінна винна карта, ідеально стилізований інтер’єр та роботу фермерського господарстві. ФР «Tante snails». The menu of the farm "Western snail" is analyzed. Which offers us a wide range of snail meat as a finished product for food purposes. Tante Sophie Restaurant Menu where you can enjoy gourmets: snails with classic French sauces, an excellent wine list, a perfectly styled interior and farm work. FR "Tante snails". |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32548 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_64_209-210.pdf | 578.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.