Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32548
Title: Впровадження нових страв делікатесної групи у закладах ресторанного господарства
Other Titles: Introduction of new dishes of the delicatessen group in restaurants
Authors: Фітель, Наталія
Радзімовська, Ольга
Fitel, Nataliya
Radzimovska, Olga
Keywords: делікатеси
дегустація
меню
ресторанне господарство
delicacies
tasting
menu
restaurant business
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Фітель Н. Впровадження нових страв делікатесної групи у закладах ресторанного господарства / Наталія Фітель, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 209–210.
Series/Report no.: наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Проаналізовано меню фермерського господарства «Західний равлик», який пропонує широкий асортимент м’яса равлика, як готової продукції в харчових цілях. Меню ресторації «Tante Sophie», де відчувається справжня насолода для гурманів: равлики із класичними французькими соусами, відмінна винна карта, ідеально стилізований інтер’єр та роботу фермерського господарстві. ФР «Tante snails». The menu of the farm "Western snail" is analyzed. Which offers us a wide range of snail meat as a finished product for food purposes. Tante Sophie Restaurant Menu where you can enjoy gourmets: snails with classic French sauces, an excellent wine list, a perfectly styled interior and farm work. FR "Tante snails".
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32548
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_64_209-210.pdf578.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.