Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32548
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фітель, Наталія | - |
dc.contributor.author | Радзімовська, Ольга | - |
dc.contributor.author | Fitel, Nataliya | - |
dc.contributor.author | Radzimovska, Olga | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-28T07:45:24Z | - |
dc.date.available | 2022-06-28T07:45:24Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Фітель Н. Впровадження нових страв делікатесної групи у закладах ресторанного господарства / Наталія Фітель, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 209–210. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32548 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано меню фермерського господарства «Західний равлик», який пропонує широкий асортимент м’яса равлика, як готової продукції в харчових цілях. Меню ресторації «Tante Sophie», де відчувається справжня насолода для гурманів: равлики із класичними французькими соусами, відмінна винна карта, ідеально стилізований інтер’єр та роботу фермерського господарстві. ФР «Tante snails». The menu of the farm "Western snail" is analyzed. Which offers us a wide range of snail meat as a finished product for food purposes. Tante Sophie Restaurant Menu where you can enjoy gourmets: snails with classic French sauces, an excellent wine list, a perfectly styled interior and farm work. FR "Tante snails". | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | делікатеси | uk_UA |
dc.subject | дегустація | uk_UA |
dc.subject | меню | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | delicacies | uk_UA |
dc.subject | tasting | uk_UA |
dc.subject | menu | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.title | Впровадження нових страв делікатесної групи у закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Introduction of new dishes of the delicatessen group in restaurants | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_64_209-210.pdf | 578.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.