Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32547
Title: Аналіз діяльності закладів ресторанного бізнесу під час кризи в Україні
Other Titles: Analysis of the activity of restaurant business establishments during the crisis in Ukraine
Authors: Турчин, Валентин
Гузар, Уляна
Turchyn, Valentyn
Huzar, Ulyana
Keywords: ресторанний бізнес
криза
пандемія
відновлення
restaurant business
crisis
pandemic
restoration
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Турчин В. Аналіз діяльності закладів ресторанного бізнесу під час кризи в Україні / Валентин Турчин, Уляна Гузар // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 203–205.
Series/Report no.: наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Ресторанне господарство України в останні десять років мало позитивну динаміку розвитку, але в період пандемії зіштовхнулося із серйозними викликами, для подолання яких власники шукають і знаходять шляхи виходу. Аналізуючи діяльність ресторанів у період пандемії, необхідно виділити такі тенденції: впровадження та вдосконалення доставки; запровадження послуги take away. The restaurant industry of Ukraine has had a positive dynamics of development in the last ten years, but during the pandemic it faced serious challenges, to overcome which the owners are looking for and finding ways out. Analyzing the activities of restaurants during the pandemic, it is necessary to identify the following trends: implementation and improvement of delivery; introduction of the take away service.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32547
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_62_203-205.pdf595.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.