Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32547
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТурчин, Валентин-
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.contributor.authorTurchyn, Valentyn-
dc.contributor.authorHuzar, Ulyana-
dc.date.accessioned2022-06-28T07:36:56Z-
dc.date.available2022-06-28T07:36:56Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationТурчин В. Аналіз діяльності закладів ресторанного бізнесу під час кризи в Україні / Валентин Турчин, Уляна Гузар // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 203–205.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32547-
dc.description.abstractРесторанне господарство України в останні десять років мало позитивну динаміку розвитку, але в період пандемії зіштовхнулося із серйозними викликами, для подолання яких власники шукають і знаходять шляхи виходу. Аналізуючи діяльність ресторанів у період пандемії, необхідно виділити такі тенденції: впровадження та вдосконалення доставки; запровадження послуги take away. The restaurant industry of Ukraine has had a positive dynamics of development in the last ten years, but during the pandemic it faced serious challenges, to overcome which the owners are looking for and finding ways out. Analyzing the activities of restaurants during the pandemic, it is necessary to identify the following trends: implementation and improvement of delivery; introduction of the take away service.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesнаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectкризаuk_UA
dc.subjectпандеміяuk_UA
dc.subjectвідновленняuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectcrisisuk_UA
dc.subjectpandemicuk_UA
dc.subjectrestorationuk_UA
dc.titleАналіз діяльності закладів ресторанного бізнесу під час кризи в Україніuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the activity of restaurant business establishments during the crisis in Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_62_203-205.pdf595.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.