Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32544
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКалитин, Роксолана-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorKalytyn, Roksolana-
dc.contributor.authorPaska, Mariya-
dc.date.accessioned2022-06-28T07:00:40Z-
dc.date.available2022-06-28T07:00:40Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationКалитин Р. Практичні аспекти організації обслуговування у ресторані-крамниці «Вино і м’ясо» / Роксолана Калитин, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 182–184.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32544-
dc.description.abstract«Вино і М’ясо» – це заклад з відкритою мангальною кухнею, де гості можуть у будь-який час насолодитися різноманітними стравами на грилі, такими як шашлик, стейки, риба, сирні страви на вогні, овочі-гриль тощо. У винотеці є таке, що піднімає смак і покращує настрій. Загалом, це чудове місце для дружньої зустрічі, сімейної вечері чи невеликого святкового застілля. Wine and Meat is an open-air barbecue area where guests can enjoy a variety of grilled dishes at any time, such as kebabs, steaks, fish, grilled cheese, grilled vegetables and more. There is something in the wine shop that lifts the taste and improves the mood. All in all, this is a great place for a friendly reunion, family dinner or a small holiday feast.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesнаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectгостинністьuk_UA
dc.subjectорганізація обслуговуванняuk_UA
dc.subjectресторан-крамницяuk_UA
dc.subjecthospitalityuk_UA
dc.subjectservice organizationuk_UA
dc.subjectrestaurant-shopuk_UA
dc.titleПрактичні аспекти організації обслуговування у ресторані-крамниці «Вино і м’ясо»uk_UA
dc.title.alternativePractical aspects of the organization of service in the restaurant-shop "Wine and meat"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_55_182-184.pdf600.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.