Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32541
Title: | Рівень конкурентоспроможності ресторану «Marinad meat bar» в умовах сучасного ринку туристичних послуг |
Other Titles: | The level of competitiveness of the restaurant "Marinad meat bar" in the modern market of tourist services |
Authors: | Левків, Соломія-Марія Паска, Марія Levkiv, Solomiya-Mariya Paska, Mariya |
Keywords: | гостинність конкурентоспроможність ресторан-крамниця hospitality competitiveness restaurant-shop |
Issue Date: | 19-May-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Левків С.-М. Рівень конкурентоспроможності ресторану «Marinad meat bar» в умовах сучасного ринку туристичних послуг / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 133–135. |
Series/Report no.: | наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Abstract: | Представлено основні чинники, які впливають на рівень конкурентоспроможності, а саме: продукція, послуги, персонал, імідж та ціна. Саме зосередження уваги на розвитку усіх цих напрямів допомагає ресторану-крамниці «Marinad meat bar» підтримувати високий рівень конкурентоспроможності в умовах сучасного ринку туристичних послуг. The main factors influencing the level of competitiveness are presented, namely: products, services, staff, image and price. It is the focus on the development of all these areas that helps the Marinad meat bar to maintain a high level of competitiveness in today's market of tourist services. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32541 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_38_133-135.pdf | 590.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.