Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32541
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛевків, Соломія-Марія-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorLevkiv, Solomiya-Mariya-
dc.contributor.authorPaska, Mariya-
dc.date.accessioned2022-06-27T11:10:48Z-
dc.date.available2022-06-27T11:10:48Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationЛевків С.-М. Рівень конкурентоспроможності ресторану «Marinad meat bar» в умовах сучасного ринку туристичних послуг / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 133–135.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32541-
dc.description.abstractПредставлено основні чинники, які впливають на рівень конкурентоспроможності, а саме: продукція, послуги, персонал, імідж та ціна. Саме зосередження уваги на розвитку усіх цих напрямів допомагає ресторану-крамниці «Marinad meat bar» підтримувати високий рівень конкурентоспроможності в умовах сучасного ринку туристичних послуг. The main factors influencing the level of competitiveness are presented, namely: products, services, staff, image and price. It is the focus on the development of all these areas that helps the Marinad meat bar to maintain a high level of competitiveness in today's market of tourist services.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesнаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectгостинністьuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectресторан-крамницяuk_UA
dc.subjecthospitalityuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectrestaurant-shopuk_UA
dc.titleРівень конкурентоспроможності ресторану «Marinad meat bar» в умовах сучасного ринку туристичних послугuk_UA
dc.title.alternativeThe level of competitiveness of the restaurant "Marinad meat bar" in the modern market of tourist servicesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_38_133-135.pdf590.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.