Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32535
Title: Проблеми та перспективи розвитку кейтерингу в Україні
Other Titles: Problems and prospects of catering development in Ukraine
Authors: Гуменна, Марта
Гузенко, Ірина
Humenna, Marta
Huzenko, Iryna
Keywords: кейтеринг
ресторанне обслуговування
catering
restaurant service
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Гуменна М. Проблеми та перспективи розвитку кейтерингу в Україні / Марта Гуменна, Ірина Гузенко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 51–52.
Series/Report no.: наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Кейтеринг, або виїзне ресторанне обслуговування, нині є одним із найбільш динамічних секторів ресторанного бізнесу в Україні. Вітчизняні ресторани торгують не лише їжею, вони торгують послугами, зручностями, доброзичливою атмосферою, відпочинком, обстановкою, романтикою, мріями, адреналіном. Розвиток кейтерінгової компанії повинен полягати у появі нових тенденцій та цікавих розробок. Catering, or on-site restaurant service, is currently one of the most dynamic sectors of the restaurant business in Ukraine. Domestic restaurants not only sell food, they sell services, amenities, friendly atmosphere, recreation, atmosphere, romance, dreams, adrenaline. The development of a catering company should consist in the emergence of new trends and interesting developments.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32535
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_11_51-52.pdf574.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.