Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32515
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білодід, А. А. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Bilodid, А. А. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-23T12:04:20Z | - |
dc.date.available | 2022-06-23T12:04:20Z | - |
dc.date.issued | 2022-06-23 | - |
dc.identifier.citation | Білодід А. А. Моніторинг ринку послуг та конкурентного статусу ресторанного комплексу "36По" в умовах сьогодення / Білодід А. А., Паска М. З. // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ХІ Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. до 70-річчя з дня народження проф. В. Ф. Доценка. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 109-110. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32515 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано доцільність, маркетингової стратегії, для уникнення великих та непотрібних затрат, залучивши при цьому широке коло споживачів та за максимально короткий час отримати окупність проекту та чистий прибуток, незважаючи на складне становище. Reasonable expediency of marketing strategy to avoid large and unnecessary costs, while attracting a wide range of consumers and in the shortest possible time to get the payback of the project and net profit, despite the difficult situation. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | ринок послуг | uk_UA |
dc.subject | конкурентні переваги | uk_UA |
dc.subject | ресторани, кафе | uk_UA |
dc.subject | асортимент продукції | uk_UA |
dc.subject | маркетинг | uk_UA |
dc.subject | services market | uk_UA |
dc.subject | competitive advantages | uk_UA |
dc.subject | restaurants, cafes | uk_UA |
dc.subject | product range | uk_UA |
dc.subject | marketing | uk_UA |
dc.title | Моніторинг ринку послуг та конкурентного статусу ресторанного комплексу "36По" в умовах сьогодення | uk_UA |
dc.title.alternative | Monitoring the market of services and the competitive status of the restaurant complex "36Po" in today's conditions | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Білодід_Паска_НУХТ.pdf | 1.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.