Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32401
Title: Інноваційна модель розвитку ресторанного туризму у контексті споживання делікатесного м'яса равликів
Authors: Паска, Марія Зіновіївна
Радзімовська, Ольга Володимирівна
Keywords: ресторанний туризм
мережа закладів
гастрономічні подорожі
гурмани
ексклюзивна кухня
Issue Date: 5-Apr-2022
Publisher: Мукачівський державний університет
Citation: Паска М. З. Інноваційна модель розвитку ресторанного туризму у контексті споживання делікатесного м'яса равликів / М. З. Паска, О. В. Радзімовська // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів : тези доп. V Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. - Мукачево, 2022. - С. 24-25.
Series/Report no.: наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Запропоновано ресторанний тур мережею концептуальних закладів для гурманів делікатесних страв із м’яса равликів, які вирізняються високою якістю, ексклюзивністю кухні, а також креативною спрямованістю.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32401
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Інноваційна модель_Паска_Радзімовська.pdf553.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.