Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32401
Title: | Інноваційна модель розвитку ресторанного туризму у контексті споживання делікатесного м'яса равликів |
Authors: | Паска, Марія Зіновіївна Радзімовська, Ольга Володимирівна |
Keywords: | ресторанний туризм мережа закладів гастрономічні подорожі гурмани ексклюзивна кухня |
Issue Date: | 5-Apr-2022 |
Publisher: | Мукачівський державний університет |
Citation: | Паска М. З. Інноваційна модель розвитку ресторанного туризму у контексті споживання делікатесного м'яса равликів / М. З. Паска, О. В. Радзімовська // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів : тези доп. V Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. - Мукачево, 2022. - С. 24-25. |
Series/Report no.: | наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Abstract: | Запропоновано ресторанний тур мережею концептуальних закладів для гурманів делікатесних страв із м’яса равликів, які вирізняються високою якістю, ексклюзивністю кухні, а також креативною спрямованістю. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32401 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Інноваційна модель_Паска_Радзімовська.pdf | 553.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.