Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32401
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія Зіновіївна | - |
dc.contributor.author | Радзімовська, Ольга Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-07T09:48:10Z | - |
dc.date.available | 2022-06-07T09:48:10Z | - |
dc.date.issued | 2022-04-05 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Інноваційна модель розвитку ресторанного туризму у контексті споживання делікатесного м'яса равликів / М. З. Паска, О. В. Радзімовська // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів : тези доп. V Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. - Мукачево, 2022. - С. 24-25. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32401 | - |
dc.description.abstract | Запропоновано ресторанний тур мережею концептуальних закладів для гурманів делікатесних страв із м’яса равликів, які вирізняються високою якістю, ексклюзивністю кухні, а також креативною спрямованістю. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Мукачівський державний університет | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | ресторанний туризм | uk_UA |
dc.subject | мережа закладів | uk_UA |
dc.subject | гастрономічні подорожі | uk_UA |
dc.subject | гурмани | uk_UA |
dc.subject | ексклюзивна кухня | uk_UA |
dc.title | Інноваційна модель розвитку ресторанного туризму у контексті споживання делікатесного м'яса равликів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Інноваційна модель_Паска_Радзімовська.pdf | 553.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.