Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32401
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія Зіновіївна-
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-06-07T09:48:10Z-
dc.date.available2022-06-07T09:48:10Z-
dc.date.issued2022-04-05-
dc.identifier.citationПаска М. З. Інноваційна модель розвитку ресторанного туризму у контексті споживання делікатесного м'яса равликів / М. З. Паска, О. В. Радзімовська // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів : тези доп. V Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. - Мукачево, 2022. - С. 24-25.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32401-
dc.description.abstractЗапропоновано ресторанний тур мережею концептуальних закладів для гурманів делікатесних страв із м’яса равликів, які вирізняються високою якістю, ексклюзивністю кухні, а також креативною спрямованістю.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherМукачівський державний університетuk_UA
dc.relation.ispartofseriesнаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectресторанний туризмuk_UA
dc.subjectмережа закладівuk_UA
dc.subjectгастрономічні подорожіuk_UA
dc.subjectгурманиuk_UA
dc.subjectексклюзивна кухняuk_UA
dc.titleІнноваційна модель розвитку ресторанного туризму у контексті споживання делікатесного м'яса равликівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Інноваційна модель_Паска_Радзімовська.pdf553.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.