Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32385
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, О. М. | - |
dc.contributor.author | Кампов, Н. С. | - |
dc.contributor.author | Махлинець, С. С. | - |
dc.contributor.author | Симочко, Г. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-02T11:20:07Z | - |
dc.date.available | 2022-06-02T11:20:07Z | - |
dc.date.issued | 2010-10-26 | - |
dc.identifier.citation | Організація готельного господарства : навч. посіб. / за ред. Головко О. М. - Ужгород, 2010. - 247 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32385 | - |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику розкрито сутність процесів організації робіт і надання послуг в готельному господарстві. Розкрито такі змістові модулі, як історія розвитку світового готельного господарства, України і Закарпаття; будівництво, архітектура, інтер’єр, типи і класифікація підприємств готельного господарства; організація напоїв і харчування; культура обслуговування готельного господарства; функціональна організація приміщень, організація і технологія обслуговування, надання основних та додаткових послуг; технологія прибирання, організація послуг харчування і напоїв, організація безпеки. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | навчальні посібники; | - |
dc.subject | готельне господарство | uk_UA |
dc.subject | будівництво | uk_UA |
dc.subject | архітектура | uk_UA |
dc.subject | інтер’єр | uk_UA |
dc.subject | типи і класифікація підприємств готельного господарства | uk_UA |
dc.subject | організація напоїв і харчування | uk_UA |
dc.subject | культура обслуговування | uk_UA |
dc.subject | технологія прибирання | uk_UA |
dc.title | Організація готельного господарства | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Organizacia gotel gospod_2010.pdf | 2.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.