Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32266
Title: Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посіб.
Authors: Кузьмін, О. В.
Кійко, В. В.
Акімова, Л. М.
Боднарчук, С. М.
Keywords: ресторанне господарство
обладнання
технічний рівень
Issue Date: 26-Sep-2018
Citation: Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посіб. / О. В. Кузьмін, В. В. Кійко, Л. М. Акімова, С. М. Бондарчук. – Херсон : Олді-плюс, 2018. – 276 с.
Series/Report no.: навчальні посібники;
Abstract: У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні основи кількісної оцінки технічного рівня та якості обладнання, що використовується на підприємствах ресторанного господарства. Значне місце надано обґрунтуванню принципів класифікації властивостей, показників якості, їх об’єднанні у комплексний показник технічного рівня та якості обладнання ресторанного господарства методами кваліметрії.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32266
ISSN: ISBN 978-966-289-169-0
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kuzmin Equipment for restaurants. Technical evaluation 2018.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.