Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32259
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБасюк, Т. П.-
dc.contributor.authorКеранчук, Т. Л.-
dc.date.accessioned2022-04-27T08:14:55Z-
dc.date.available2022-04-27T08:14:55Z-
dc.date.issued2018-09-14-
dc.identifier.citationБасюк Т. П. Економіка готельно-ресторанного бізнесу : навч. посіб. / Басюк Т. П., Керанчук Т. Л. - Київ : НУХТ, 2018. - 360 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32259-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику розглядаються економіко-правові засади функціонування підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу, теоретичні та практичні аспекти економіки готельних та ресторанних закладів. В доступній формі викладено основи формування та управління основними економічними ресурсами в готелях та ресторанних закладах, описані методичні підходи щодо аналізу економічних параметрів їх діяльності, в тому числі, фінансових результатів діяльності. Розглянуто основи стратегічного та поточного планування діяльності підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет харчових технологійuk_UA
dc.relation.ispartofseriesнавчальні посібники;-
dc.subjectекономікаuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectготельні та ресторанні закладиuk_UA
dc.subjectплануванняuk_UA
dc.subjectдіяльність підприємствuk_UA
dc.titleЕкономіка готельно-ресторанного бізнесу : навч. посіб.uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Basuk_Keranchuk_2018.pdf3.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.