Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31907
Title: | Унікальність підготовки фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Authors: | Паска, Марія Гузар, Уляна Paska, Mariia Huzar, Uliana |
Keywords: | унікальність 241 «Готельно-ресторанна справа» підготовка фахівців |
Issue Date: | 24-Jan-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Паска М. Унікальність підготовки фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Марія Паска, Уляна Гузар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 314-316. |
Abstract: | Метою освітньо-професійної програми є якісна підготовка та кадрове забезпечення ерудованих і компетентних, з креативним мисленням професіоналів з готельно-ресторанної справи, здатних до швидкої адаптації в сучасному бізнес-середовищі, що сприяє їхній соціальній мобільності та стійкості на ринку праці, а також здійснення дослідницько-інноваційної діяльності функціонування індустрії гостинності України та за її межами. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31907 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Гузар_СТ.pdf | 559.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.