Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31907
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorHuzar, Uliana-
dc.date.accessioned2022-01-24T19:09:19Z-
dc.date.available2022-01-24T19:09:19Z-
dc.date.issued2022-01-24-
dc.identifier.citationПаска М. Унікальність підготовки фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Марія Паска, Уляна Гузар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 314-316.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31907-
dc.description.abstractМетою освітньо-професійної програми є якісна підготовка та кадрове забезпечення ерудованих і компетентних, з креативним мисленням професіоналів з готельно-ресторанної справи, здатних до швидкої адаптації в сучасному бізнес-середовищі, що сприяє їхній соціальній мобільності та стійкості на ринку праці, а також здійснення дослідницько-інноваційної діяльності функціонування індустрії гостинності України та за її межами.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectунікальністьuk_UA
dc.subject241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.subjectпідготовка фахівцівuk_UA
dc.titleУнікальність підготовки фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Гузар_СТ.pdf559.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.