Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31895
Title: | Перспективи розвитку та основні принципи роботи Комітету ресторанного бізнесу ділової палати України |
Authors: | Лукович, Лідія Lukovych, Lidiia |
Keywords: | комітет ресторанного бізнесу освіта підготовка кадрів |
Issue Date: | 24-Jan-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Лукович Л. Перспективи розвитку та основні принципи роботи Комітету ресторанного бізнесу ділової палати України / Лідія Лукович // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 311-313. |
Abstract: | Мета створення Комітету – поліпшення рамкових умов діяльності регіональної економіки, і, зокрема, підприємств ресторанного бізнесу та харчової галузі. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31895 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лукович_СТ.pdf | 551.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.