Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31895
Title: Перспективи розвитку та основні принципи роботи Комітету ресторанного бізнесу ділової палати України
Authors: Лукович, Лідія
Lukovych, Lidiia
Keywords: комітет ресторанного бізнесу
освіта
підготовка кадрів
Issue Date: 24-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Лукович Л. Перспективи розвитку та основні принципи роботи Комітету ресторанного бізнесу ділової палати України / Лідія Лукович // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 311-313.
Abstract: Мета створення Комітету – поліпшення рамкових умов діяльності регіональної економіки, і, зокрема, підприємств ресторанного бізнесу та харчової галузі.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31895
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лукович_СТ.pdf551.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.