Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31895
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лукович, Лідія | - |
dc.contributor.author | Lukovych, Lidiia | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-24T18:12:23Z | - |
dc.date.available | 2022-01-24T18:12:23Z | - |
dc.date.issued | 2022-01-24 | - |
dc.identifier.citation | Лукович Л. Перспективи розвитку та основні принципи роботи Комітету ресторанного бізнесу ділової палати України / Лідія Лукович // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 311-313. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31895 | - |
dc.description.abstract | Мета створення Комітету – поліпшення рамкових умов діяльності регіональної економіки, і, зокрема, підприємств ресторанного бізнесу та харчової галузі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | комітет ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | освіта | uk_UA |
dc.subject | підготовка кадрів | uk_UA |
dc.title | Перспективи розвитку та основні принципи роботи Комітету ресторанного бізнесу ділової палати України | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лукович_СТ.pdf | 551.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.