Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31895
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛукович, Лідія-
dc.contributor.authorLukovych, Lidiia-
dc.date.accessioned2022-01-24T18:12:23Z-
dc.date.available2022-01-24T18:12:23Z-
dc.date.issued2022-01-24-
dc.identifier.citationЛукович Л. Перспективи розвитку та основні принципи роботи Комітету ресторанного бізнесу ділової палати України / Лідія Лукович // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 311-313.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31895-
dc.description.abstractМета створення Комітету – поліпшення рамкових умов діяльності регіональної економіки, і, зокрема, підприємств ресторанного бізнесу та харчової галузі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectкомітет ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectосвітаuk_UA
dc.subjectпідготовка кадрівuk_UA
dc.titleПерспективи розвитку та основні принципи роботи Комітету ресторанного бізнесу ділової палати Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лукович_СТ.pdf551.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.