Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31868
Title: Доброчесність та етика : навч. посіб. для лекторів, які використовують університетські модулі E4J із питань доброчесності та етики
Keywords: доброчесність та етика
навчальний посібник
Issue Date: 24-Jan-2022
Citation: Доброчесність та етика : навч. посіб. для лекторів, які використовують університетські модулі E4J із питань доброчесності та етики . - Відень : ООН, 2021. - 72 с.
Series/Report no.: Серія університетських модулів;
Abstract: Цей навчальний посібник є джерелом для лекторів. Цей навчальний посібник, який розроблено в рамках ініціативи Управління ООН з протидії наркотикам та злочинності «Освіта заради справедливості» (Education for Justice – E4J), що є складовою Глобальної програми з впровадження Дохінської декларації, становить частину серії університетських модулів E4J із питань доброчесності та етики. Повний комплект матеріалів E4J охоплює університетські модулі, які стосуються питань боротьби з корупцією, запобігання злочинності та кримінального правосуддя, кіберзлочинності, злочинів проти довкілля, вогнепальної зброї, організованої злочинності, торгівлі людьми та незаконного ввезення мігрантів, боротьби з тероризмом, а також доброчесності й етики. Усі університетські модулі E4J містять пропозиції стосовно навчальних вправ, оцінювання студентів, змісту слайдів та інших інструментів навчання, які викладачі можуть адаптувати для застосування в конкретному середовищі й інтегрувати в наявні університетські курси та програми. Модуль передбачає схему тригодинного заняття, але його можна використовувати для проведення коротших або довших занять. Усі університетські модулі E4J пов’язані з актуальними академічними дослідженнями та дискусіями і можуть містити інформацію, думки та висловлювання з різних джерел, включно з публікаціями в ЗМІ та висновками незалежних експертів. Посилання на зовнішні джерела були протестовані під час публікації. Втім, оскільки вебсайти третіх сторін можуть змінюватись, будемо вдячні, якщо ви повідомите нас про посилання, що не працюють, або такі, що спрямовують до неналежного змісту. Також будемо вдячні, якщо ви повідомите нас про публікації, посилання на які спрямовують на неофіційну версію публікації або вебсайт. Позаяк усі необхідні зусилля були докладені, щоб забезпечити точність перекладу змісту модуля, будь ласка, візьміть до уваги, що тільки оригінальна англомовна версія модуля є погодженою. Тому, у випадку сумніву, будь ласка, звертайтеся до відповідної англомовної версії.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31868
Appears in Collections:Академічна доброчесність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Доброчесність та етика_навч. посіб._2021 (1).pdf838.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.