Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31818
Title: | Титриметричний аналіз взаємодії біополімерів борошняної сировини зі структуроутворювачами білкової та полісахаридної природи |
Authors: | Шаніна, Ольга Боровікова, Наталія Shanina, Olha Borovikova, Nataliia |
Keywords: | рН желатин агар рисове борошно |
Issue Date: | 21-Jan-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Шаніна О. Титриметричний аналіз взаємодії біополімерів борошняної сировини зі структуроутворювачами білкової та полісахаридної природи / Ольга Шаніна, Наталія Боровікова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 170-172. |
Abstract: | Метою наших досліджень було встановлення можливих взаємодій між борошняною сировиною та структуроутворювачами за допомогою методу титриметричного аналізу. Досліджували водноборошняні суспензії на основі рисового борошна з желатином та агаром харчовими та їх сумішшю. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31818 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Шаніна_Боровікова_СТ.pdf | 668.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.