Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31818
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаніна, Ольга-
dc.contributor.authorБоровікова, Наталія-
dc.contributor.authorShanina, Olha-
dc.contributor.authorBorovikova, Nataliia-
dc.date.accessioned2022-01-22T09:54:07Z-
dc.date.available2022-01-22T09:54:07Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationШаніна О. Титриметричний аналіз взаємодії біополімерів борошняної сировини зі структуроутворювачами білкової та полісахаридної природи / Ольга Шаніна, Наталія Боровікова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 170-172.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31818-
dc.description.abstractМетою наших досліджень було встановлення можливих взаємодій між борошняною сировиною та структуроутворювачами за допомогою методу титриметричного аналізу. Досліджували водноборошняні суспензії на основі рисового борошна з желатином та агаром харчовими та їх сумішшю.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectрНuk_UA
dc.subjectжелатинuk_UA
dc.subjectагарuk_UA
dc.subjectрисове борошноuk_UA
dc.titleТитриметричний аналіз взаємодії біополімерів борошняної сировини зі структуроутворювачами білкової та полісахаридної природиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шаніна_Боровікова_СТ.pdf668.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.