Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31817
Title: | Використання соусів для м'ясних страв |
Authors: | Хорунжа, Тетяна Пасічний, Василь Khorunzha, Tetiana Pasichnyi, Vasyl |
Keywords: | соус емульсія м’ясні страви |
Issue Date: | 21-Jan-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Хорунжа Т. Використання соусів для м'ясних страв / Тетяна Хорунжа, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 168-169. |
Abstract: | Мета – вивчити сучасний асортимент соусів, які пропонують ресторанні заклади, для м’ясних страв. Дослідження нових рецептур соусів, можливості поєднання з м’ясними стравами. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31817 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Хорунжа_Пасічний_СТ.pdf | 554.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.