Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31817
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хорунжа, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь | - |
dc.contributor.author | Khorunzha, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasyl | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-22T09:47:23Z | - |
dc.date.available | 2022-01-22T09:47:23Z | - |
dc.date.issued | 2022-01-21 | - |
dc.identifier.citation | Хорунжа Т. Використання соусів для м'ясних страв / Тетяна Хорунжа, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 168-169. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31817 | - |
dc.description.abstract | Мета – вивчити сучасний асортимент соусів, які пропонують ресторанні заклади, для м’ясних страв. Дослідження нових рецептур соусів, можливості поєднання з м’ясними стравами. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | соус | uk_UA |
dc.subject | емульсія | uk_UA |
dc.subject | м’ясні страви | uk_UA |
dc.title | Використання соусів для м'ясних страв | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Хорунжа_Пасічний_СТ.pdf | 554.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.