Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31815
Title: Актуальність удосконалення молоковмісних кисломолочних продуктів
Authors: Сніжко, Ольга
Пахомова, Вероніка
Snizhko, Olha
Pakhomova, Veronika
Keywords: молоковмісні продукти
кисломолочні продукти
раціон
інновації
Issue Date: 21-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Сніжко О. Актуальність удосконалення молоковмісних кисломолочних продуктів / Ольга Сніжко, Вероніка Пахомова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 155-156.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31815
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сніжко_Пахомова_СТ.pdf547.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.