Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31815
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сніжко, Ольга | - |
dc.contributor.author | Пахомова, Вероніка | - |
dc.contributor.author | Snizhko, Olha | - |
dc.contributor.author | Pakhomova, Veronika | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-22T09:39:00Z | - |
dc.date.available | 2022-01-22T09:39:00Z | - |
dc.date.issued | 2022-01-21 | - |
dc.identifier.citation | Сніжко О. Актуальність удосконалення молоковмісних кисломолочних продуктів / Ольга Сніжко, Вероніка Пахомова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 155-156. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31815 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | молоковмісні продукти | uk_UA |
dc.subject | кисломолочні продукти | uk_UA |
dc.subject | раціон | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.title | Актуальність удосконалення молоковмісних кисломолочних продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сніжко_Пахомова_СТ.pdf | 547.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.