Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31815
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСніжко, Ольга-
dc.contributor.authorПахомова, Вероніка-
dc.contributor.authorSnizhko, Olha-
dc.contributor.authorPakhomova, Veronika-
dc.date.accessioned2022-01-22T09:39:00Z-
dc.date.available2022-01-22T09:39:00Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationСніжко О. Актуальність удосконалення молоковмісних кисломолочних продуктів / Ольга Сніжко, Вероніка Пахомова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 155-156.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31815-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectмолоковмісні продуктиuk_UA
dc.subjectкисломолочні продуктиuk_UA
dc.subjectраціонuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.titleАктуальність удосконалення молоковмісних кисломолочних продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сніжко_Пахомова_СТ.pdf547.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.