Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31805
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравченко, Михайло-
dc.contributor.authorМихайлик, Віталій-
dc.contributor.authorKravchenko, Mykhailo-
dc.contributor.authorMykhailyk, Vitalii-
dc.date.accessioned2022-01-21T18:22:48Z-
dc.date.available2022-01-21T18:22:48Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationКравченко М. Фізико-хімічні властивості шротів волоського горіха і кунжуту / Михайло Кравченко, Віталій Михайлик // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 140-141.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31805-
dc.description.abstractМета дослідження – визначення фізико-­хімічних показників шро‑ тів волоського горіха і кунжуту.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectшротuk_UA
dc.subjectводопоглинальна і водоутримувальна здатністьuk_UA
dc.subjectхарчові волокнаuk_UA
dc.subjectбілокuk_UA
dc.titleФізико-хімічні властивості шротів волоського горіха і кунжутуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кравченко_Михайлик_СТ.pdf552.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.