Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31801
Title: Технологія борошняних кулінарних виробів на основі композитивної борошняної суміші
Authors: Данилюк, Інна
Струтинська, Любов
Danyliuk, Inna
Strutynska, Liubov
Keywords: борошняні кулінарні вироби
композитна борошняна суміш
порошок Atherina pontica
прісне тісто
Issue Date: 21-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Данилюк І. Технологія борошняних кулінарних виробів на основі композитивної борошняної суміші / Інна Данилюк, Любов Струтинська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 131-133.
Abstract: Метою роботи є розроблення технології борошняних кулінарних виробів на основі композитної борошняної суміші.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31801
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Данилюк_Струтинська_СТ.pdf552.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.