Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31801
Title: | Технологія борошняних кулінарних виробів на основі композитивної борошняної суміші |
Authors: | Данилюк, Інна Струтинська, Любов Danyliuk, Inna Strutynska, Liubov |
Keywords: | борошняні кулінарні вироби композитна борошняна суміш порошок Atherina pontica прісне тісто |
Issue Date: | 21-Jan-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Данилюк І. Технологія борошняних кулінарних виробів на основі композитивної борошняної суміші / Інна Данилюк, Любов Струтинська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 131-133. |
Abstract: | Метою роботи є розроблення технології борошняних кулінарних виробів на основі композитної борошняної суміші. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31801 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Данилюк_Струтинська_СТ.pdf | 552.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.