Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31801
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данилюк, Інна | - |
dc.contributor.author | Струтинська, Любов | - |
dc.contributor.author | Danyliuk, Inna | - |
dc.contributor.author | Strutynska, Liubov | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-21T17:48:35Z | - |
dc.date.available | 2022-01-21T17:48:35Z | - |
dc.date.issued | 2022-01-21 | - |
dc.identifier.citation | Данилюк І. Технологія борошняних кулінарних виробів на основі композитивної борошняної суміші / Інна Данилюк, Любов Струтинська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 131-133. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31801 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розроблення технології борошняних кулінарних виробів на основі композитної борошняної суміші. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | борошняні кулінарні вироби | uk_UA |
dc.subject | композитна борошняна суміш | uk_UA |
dc.subject | порошок Atherina pontica | uk_UA |
dc.subject | прісне тісто | uk_UA |
dc.title | Технологія борошняних кулінарних виробів на основі композитивної борошняної суміші | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Данилюк_Струтинська_СТ.pdf | 552.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.