Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31801
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДанилюк, Інна-
dc.contributor.authorСтрутинська, Любов-
dc.contributor.authorDanyliuk, Inna-
dc.contributor.authorStrutynska, Liubov-
dc.date.accessioned2022-01-21T17:48:35Z-
dc.date.available2022-01-21T17:48:35Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationДанилюк І. Технологія борошняних кулінарних виробів на основі композитивної борошняної суміші / Інна Данилюк, Любов Струтинська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 131-133.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31801-
dc.description.abstractМетою роботи є розроблення технології борошняних кулінарних виробів на основі композитної борошняної суміші.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectборошняні кулінарні виробиuk_UA
dc.subjectкомпозитна борошняна сумішuk_UA
dc.subjectпорошок Atherina ponticauk_UA
dc.subjectпрісне тістоuk_UA
dc.titleТехнологія борошняних кулінарних виробів на основі композитивної борошняної сумішіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Данилюк_Струтинська_СТ.pdf552.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.