Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31773
Title: | Сучасні підходи до розроблення інноваційної стратегії розвитку ресторанного господарства |
Authors: | Карман, Тетяна Karman, Tetiana |
Keywords: | інновації стратегія ресторан тренд |
Issue Date: | 21-Jan-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Карман Т. Сучасні підходи до розроблення інноваційної стратегії розвитку ресторанного господарства / Тетяна Карман // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 37-39. |
Abstract: | Мета статті полягає у дослідженні сучасних інноваційних трендів для формування стратегії розвитку ресторанного господарства, спрямованої на підвищення рівня конкурентоспроможності на ринку послуг та забезпечення якості надання послуг. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31773 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Карман_СТ.pdf | 551.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.