Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31773
Title: Сучасні підходи до розроблення інноваційної стратегії розвитку ресторанного господарства
Authors: Карман, Тетяна
Karman, Tetiana
Keywords: інновації
стратегія
ресторан
тренд
Issue Date: 21-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Карман Т. Сучасні підходи до розроблення інноваційної стратегії розвитку ресторанного господарства / Тетяна Карман // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 37-39.
Abstract: Мета статті полягає у дослідженні сучасних інноваційних трендів для формування стратегії розвитку ресторанного господарства, спрямованої на підвищення рівня конкурентоспроможності на ринку послуг та забезпечення якості надання послуг.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31773
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Карман_СТ.pdf551.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.