Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31773
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карман, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Karman, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-21T13:29:51Z | - |
dc.date.available | 2022-01-21T13:29:51Z | - |
dc.date.issued | 2022-01-21 | - |
dc.identifier.citation | Карман Т. Сучасні підходи до розроблення інноваційної стратегії розвитку ресторанного господарства / Тетяна Карман // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 37-39. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31773 | - |
dc.description.abstract | Мета статті полягає у дослідженні сучасних інноваційних трендів для формування стратегії розвитку ресторанного господарства, спрямованої на підвищення рівня конкурентоспроможності на ринку послуг та забезпечення якості надання послуг. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | стратегія | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | тренд | uk_UA |
dc.title | Сучасні підходи до розроблення інноваційної стратегії розвитку ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Карман_СТ.pdf | 551.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.