Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31773
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарман, Тетяна-
dc.contributor.authorKarman, Tetiana-
dc.date.accessioned2022-01-21T13:29:51Z-
dc.date.available2022-01-21T13:29:51Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationКарман Т. Сучасні підходи до розроблення інноваційної стратегії розвитку ресторанного господарства / Тетяна Карман // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 37-39.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31773-
dc.description.abstractМета статті полягає у дослідженні сучасних інноваційних трендів для формування стратегії розвитку ресторанного господарства, спрямованої на підвищення рівня конкурентоспроможності на ринку послуг та забезпечення якості надання послуг.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectстратегіяuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectтрендuk_UA
dc.titleСучасні підходи до розроблення інноваційної стратегії розвитку ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Карман_СТ.pdf551.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.