Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31770
Title: Дослідження сучасних кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва
Authors: Діденко, Дарина
Ущаповський, Артем
Didenko, Daryna
Ushchapovskyi, Artem
Keywords: тренд
фудпейринг
заклади ресторанного господарства
сувід
молекулярна кулінарія
Issue Date: 21-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Діденко Д. Дослідження сучасних кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва / Дарина Діденко, Артем Ущаповський // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 28-30.
Abstract: Мета - дослідження кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31770
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Діденко_Ущаповський_СТ.pdf560.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.