Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31770
Title: | Дослідження сучасних кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва |
Authors: | Діденко, Дарина Ущаповський, Артем Didenko, Daryna Ushchapovskyi, Artem |
Keywords: | тренд фудпейринг заклади ресторанного господарства сувід молекулярна кулінарія |
Issue Date: | 21-Jan-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Діденко Д. Дослідження сучасних кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва / Дарина Діденко, Артем Ущаповський // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 28-30. |
Abstract: | Мета - дослідження кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31770 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Діденко_Ущаповський_СТ.pdf | 560.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.