Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31770
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Діденко, Дарина | - |
dc.contributor.author | Ущаповський, Артем | - |
dc.contributor.author | Didenko, Daryna | - |
dc.contributor.author | Ushchapovskyi, Artem | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-21T13:12:30Z | - |
dc.date.available | 2022-01-21T13:12:30Z | - |
dc.date.issued | 2022-01-21 | - |
dc.identifier.citation | Діденко Д. Дослідження сучасних кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва / Дарина Діденко, Артем Ущаповський // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 28-30. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31770 | - |
dc.description.abstract | Мета - дослідження кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | тренд | uk_UA |
dc.subject | фудпейринг | uk_UA |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | сувід | uk_UA |
dc.subject | молекулярна кулінарія | uk_UA |
dc.title | Дослідження сучасних кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Діденко_Ущаповський_СТ.pdf | 560.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.