Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31631
Title: Анатомія людини з основами морфології : силабус курсу, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань: Культура і мистецтво, спеціальність: 024 Хореографія
Authors: Куцериб, Т. М.
Kutseryb, T. M.
Кафедра анатомії та фізіології
Keywords: анатомія людини з основами морфології
силабус
бакалавр
галузь знань 02 „Культура і мистецтво”
спеціальність 024 „Хореографія”
кафедра анатомії та фізіології
денна форма навчання
Issue Date: 6-Jan-2022
Citation: Куцериб Т. М. Анатомія людини з основами морфології : силабус курсу, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань: Культура і мистецтво, спеціальність: 024 Хореографія / Куцериб Тетяна Миколаївна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 18 с.
Abstract: Курс «Анатомія людини з основами морфології» сприяє забезпеченню майбутніх фахівців галузі культура і мистецтво, спеціальності «Хореографія» науково обґрунтованими знаннями будови людського тіла людей різного віку, змінами, що формуються в ньому під впливом фізичних навантажень, та необхідними практичними навичками. У результаті проходження дисципліни студенти вивчають зовнішні форми і внутрішню будову організму людини, його систем і органів та з’ясовують закономірності будови органів у зв’язку з їхньою функцією; аналізують зміни будови організму людини в процесі онтогенезу та під впливом фізичних навантажень. Програма дисципліни передбачає також вивчення основ конституційної морфології та засвоєння основних методів оцінювання рівня фізичного розвитку та соматотипу людини.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31631
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Силабус АНАТОМІЯ ХОР СТАЦ..pdf974.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.