Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31456
Title: | Перспективні напрями розвитку ресторанного туризму |
Authors: | Радзімовська, Ольга Паска, Марія Radzimovska, Olha Paska, Mariia |
Keywords: | гастрономічний туризм ресторанний тур гастрономічний мікрокластер |
Issue Date: | 28-Dec-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Радзімовська О. Перспективні напрями розвитку ресторанного туризму / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 88-90. |
Abstract: | Мета – аналіз ресторанного туризму, ознайомлення цільової аудиторії з національною кухнею, а також можливість виробників і локальних підприємств заявити про себе, представити продукцію, яку виготовляють. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31456 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Радзімовська_Паска.pdf | 559.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.