Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31456
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Радзімовська, Ольга | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Radzimovska, Olha | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-28T10:55:28Z | - |
dc.date.available | 2021-12-28T10:55:28Z | - |
dc.date.issued | 2021-12-28 | - |
dc.identifier.citation | Радзімовська О. Перспективні напрями розвитку ресторанного туризму / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 88-90. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31456 | - |
dc.description.abstract | Мета – аналіз ресторанного туризму, ознайомлення цільової аудиторії з національною кухнею, а також можливість виробників і локальних підприємств заявити про себе, представити продукцію, яку виготовляють. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.subject | ресторанний тур | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний мікрокластер | uk_UA |
dc.title | Перспективні напрями розвитку ресторанного туризму | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Радзімовська_Паска.pdf | 559.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.