Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31456
Title: Перспективні напрями розвитку ресторанного туризму
Authors: Радзімовська, Ольга
Паска, Марія
Radzimovska, Olha
Paska, Mariia
Keywords: гастрономічний туризм
ресторанний тур
гастрономічний мікрокластер
Issue Date: 28-Dec-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Радзімовська О. Перспективні напрями розвитку ресторанного туризму / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 88-90.
Abstract: Мета – аналіз ресторанного туризму, ознайомлення цільової аудиторії з національною кухнею, а також можливість виробників і локальних підприємств заявити про себе, представити продукцію, яку виготовляють.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31456
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Радзімовська_Паска.pdf559.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.