Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31444
Title: Куркума та її перспективна роль для надання харчовим продуктам оздоровчого значення
Authors: Іжевська, О. П.
Онисько, Х. С.
Кондратюк, А. А.
Izhevska, O. P.
Onysko, Kh. S.
Kondratiuk, A. A.
Keywords: куркума
харчові продукти
оздоровче значення
Issue Date: 28-Dec-2021
Citation: Іжевська О. П. Куркума та її перспективна роль для надання харчовим продуктам оздоровчого значення / Іжевська О. П., Онисько Х. С., Кондратюк А. А. // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : X Всеукр. наук.- практ. конф. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 97-98.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31444
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іжевська_.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.