Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31444
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іжевська, О. П. | - |
dc.contributor.author | Онисько, Х. С. | - |
dc.contributor.author | Кондратюк, А. А. | - |
dc.contributor.author | Izhevska, O. P. | - |
dc.contributor.author | Onysko, Kh. S. | - |
dc.contributor.author | Kondratiuk, A. A. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-28T09:24:39Z | - |
dc.date.available | 2021-12-28T09:24:39Z | - |
dc.date.issued | 2021-12-28 | - |
dc.identifier.citation | Іжевська О. П. Куркума та її перспективна роль для надання харчовим продуктам оздоровчого значення / Іжевська О. П., Онисько Х. С., Кондратюк А. А. // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : X Всеукр. наук.- практ. конф. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 97-98. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31444 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | куркума | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | оздоровче значення | uk_UA |
dc.title | Куркума та її перспективна роль для надання харчовим продуктам оздоровчого значення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Іжевська_.pdf | 1.12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.