Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31444
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІжевська, О. П.-
dc.contributor.authorОнисько, Х. С.-
dc.contributor.authorКондратюк, А. А.-
dc.contributor.authorIzhevska, O. P.-
dc.contributor.authorOnysko, Kh. S.-
dc.contributor.authorKondratiuk, A. A.-
dc.date.accessioned2021-12-28T09:24:39Z-
dc.date.available2021-12-28T09:24:39Z-
dc.date.issued2021-12-28-
dc.identifier.citationІжевська О. П. Куркума та її перспективна роль для надання харчовим продуктам оздоровчого значення / Іжевська О. П., Онисько Х. С., Кондратюк А. А. // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : X Всеукр. наук.- практ. конф. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 97-98.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31444-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкуркумаuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectоздоровче значенняuk_UA
dc.titleКуркума та її перспективна роль для надання харчовим продуктам оздоровчого значенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іжевська_.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.