Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31444
Title: | Куркума та її перспективна роль для надання харчовим продуктам оздоровчого значення |
Authors: | Іжевська, О. П. Онисько, Х. С. Кондратюк, А. А. Izhevska, O. P. Onysko, Kh. S. Kondratiuk, A. A. |
Keywords: | куркума харчові продукти оздоровче значення |
Issue Date: | 28-Dec-2021 |
Citation: | Іжевська О. П. Куркума та її перспективна роль для надання харчовим продуктам оздоровчого значення / Іжевська О. П., Онисько Х. С., Кондратюк А. А. // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : X Всеукр. наук.- практ. конф. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 97-98. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31444 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Іжевська_.pdf | 1.12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.