Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31442
Title: | Шляхи підвищення конкурентноспроможності персоналу закладів індустрії гостинності |
Authors: | Вільчинська, О. В. Гузар, У. Є. Vilchynska, O. V. Huzar, U. Ye. |
Keywords: | індустрія гостинності заклади конкурентоспроможність працівника |
Issue Date: | 28-Dec-2021 |
Citation: | Вільчинська О. В. Шляхи підвищення конкурентноспроможності персоналу закладів індустрії гостинності / Вільчинська О. В., Гузар У. Є. // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : X Всеукр. наук.- практ. конф. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 253-254. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31442 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гузар_2.pdf | 1.16 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.