Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31442
Title: Шляхи підвищення конкурентноспроможності персоналу закладів індустрії гостинності
Authors: Вільчинська, О. В.
Гузар, У. Є.
Vilchynska, O. V.
Huzar, U. Ye.
Keywords: індустрія гостинності
заклади
конкурентоспроможність працівника
Issue Date: 28-Dec-2021
Citation: Вільчинська О. В. Шляхи підвищення конкурентноспроможності персоналу закладів індустрії гостинності / Вільчинська О. В., Гузар У. Є. // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : X Всеукр. наук.- практ. конф. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 253-254.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31442
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гузар_2.pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.