Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31442
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вільчинська, О. В. | - |
dc.contributor.author | Гузар, У. Є. | - |
dc.contributor.author | Vilchynska, O. V. | - |
dc.contributor.author | Huzar, U. Ye. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-28T09:07:50Z | - |
dc.date.available | 2021-12-28T09:07:50Z | - |
dc.date.issued | 2021-12-28 | - |
dc.identifier.citation | Вільчинська О. В. Шляхи підвищення конкурентноспроможності персоналу закладів індустрії гостинності / Вільчинська О. В., Гузар У. Є. // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : X Всеукр. наук.- практ. конф. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 253-254. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31442 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | заклади | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність працівника | uk_UA |
dc.title | Шляхи підвищення конкурентноспроможності персоналу закладів індустрії гостинності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гузар_2.pdf | 1.16 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.