Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31442
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВільчинська, О. В.-
dc.contributor.authorГузар, У. Є.-
dc.contributor.authorVilchynska, O. V.-
dc.contributor.authorHuzar, U. Ye.-
dc.date.accessioned2021-12-28T09:07:50Z-
dc.date.available2021-12-28T09:07:50Z-
dc.date.issued2021-12-28-
dc.identifier.citationВільчинська О. В. Шляхи підвищення конкурентноспроможності персоналу закладів індустрії гостинності / Вільчинська О. В., Гузар У. Є. // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : X Всеукр. наук.- практ. конф. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 253-254.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31442-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjectзакладиuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність працівникаuk_UA
dc.titleШляхи підвищення конкурентноспроможності персоналу закладів індустрії гостинностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гузар_2.pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.