Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31439
Title: Вплив етнічної кухні на особливості гастротуризму
Authors: Боратинський, Олег
Паска, Марія
Boratynskyi, Oleh
Paska, Mariia
Keywords: етнічна кухня
гастотуристичні локації
мацик
Issue Date: 28-Dec-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Боратинський О. Вплив етнічної кухні на особливості гастротуризму / Олег Боратинський, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 13-15.
Abstract: Метою цієї роботи є аналіз концептуальних основ інноваційних чинників розвитку гастрономічного туризму на прикладі етнічної кухні.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31439
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Боратинський_Паска.pdf554.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.