Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31439
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Боратинський, Олег | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Boratynskyi, Oleh | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-28T08:44:23Z | - |
dc.date.available | 2021-12-28T08:44:23Z | - |
dc.date.issued | 2021-12-28 | - |
dc.identifier.citation | Боратинський О. Вплив етнічної кухні на особливості гастротуризму / Олег Боратинський, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 13-15. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31439 | - |
dc.description.abstract | Метою цієї роботи є аналіз концептуальних основ інноваційних чинників розвитку гастрономічного туризму на прикладі етнічної кухні. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | етнічна кухня | uk_UA |
dc.subject | гастотуристичні локації | uk_UA |
dc.subject | мацик | uk_UA |
dc.title | Вплив етнічної кухні на особливості гастротуризму | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Боратинський_Паска.pdf | 554.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.