Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31439
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБоратинський, Олег-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorBoratynskyi, Oleh-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2021-12-28T08:44:23Z-
dc.date.available2021-12-28T08:44:23Z-
dc.date.issued2021-12-28-
dc.identifier.citationБоратинський О. Вплив етнічної кухні на особливості гастротуризму / Олег Боратинський, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 13-15.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31439-
dc.description.abstractМетою цієї роботи є аналіз концептуальних основ інноваційних чинників розвитку гастрономічного туризму на прикладі етнічної кухні.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectетнічна кухняuk_UA
dc.subjectгастотуристичні локаціїuk_UA
dc.subjectмацикuk_UA
dc.titleВплив етнічної кухні на особливості гастротуризмуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Боратинський_Паска.pdf554.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.