Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31439
Title: | Вплив етнічної кухні на особливості гастротуризму |
Authors: | Боратинський, Олег Паска, Марія Boratynskyi, Oleh Paska, Mariia |
Keywords: | етнічна кухня гастотуристичні локації мацик |
Issue Date: | 28-Dec-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Боратинський О. Вплив етнічної кухні на особливості гастротуризму / Олег Боратинський, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 13-15. |
Abstract: | Метою цієї роботи є аналіз концептуальних основ інноваційних чинників розвитку гастрономічного туризму на прикладі етнічної кухні. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31439 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Боратинський_Паска.pdf | 554.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.